2018/11/25 WRG 2019

2018/11/25 WRG 2019

Patinadors de Bcn,
si d'alguna cosa podem parlar en l'APB, amb coneixement i resultats, és de voluntariat.
A més d'altruisme, ja que estem convençuts que la millor recompensa és una societat segura.
Després de 15 anys de vida, seguim apostant al voluntariat en la seva substància, en el fet de fer per al benestar dels patinadors, i de la cuideu roller que tant desitgem, inclusiva i integradora de les nostres rodes petites en el trànsit urbà.
Una ciutat que certifica que és possible la convivència entre els usuaris de la via pública és possible, gràcies a la gent que es compromet i fa la seva aportació voluntària a establir millores en la realitat de les persones en si, de les ciutat entre tots i de exemple fa aquells que ho necessiten.
La nostra aposta local segueix vigent i donant resultats positius, i som exemple i destinació per a altres patinadors, perquè APB és coneguda al món per les seves rutes i per la seva utopia feta realitat.
En els WRG2019 tindrem l'oportunitat que Barcelona, ​​una ciutat esportiva i amb un passat olímpic, amb un present que aposta a l'esport i la salut, estigui obrint portes internacionals a noves disciplines urbanes que ens toquen de prop.
Aquesta oportunitat es diu World Roller Games, l'esdeveniment que uneix a diferents disciplines a la nostra ciutat, de tot el món, durant dues setmanes, unint a més de 4000 atletes en 11 campionats únics en un sol esdeveniment. Els WRG coronaran als millors del món d'11 modalitats tan dispars com Alpí, Artístic, Roller Freestyle, Descens, Inline Freestyle, Hoquei Línia, Hoquei Patins, Roller Derby, Scooter, Velocitat i Skateboard.
Fer aquest esdeveniment és possible si ens unim, donant suport i difonent, i, sobretot, fent del voluntariat el segell que portarà a l'èxit a la nostra ciutat en el seu millor expressió: el valor humà, unit a l'esport i a continuar la nostra tasca social sobre rodes.


Animem a apuntar-se a: http://www.wrg2019.com/ca/voluntarios


Fem Barcelona Ciutat Roller per al món. Que no t'expliquin històries, sé part.
APB, més que patinatge.